A család érték

NEA
feed-image
Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Gyermekkönyvtárával együttműködésben olyan programsorozat, melyben értelmi sérült és ép diákok tematikus foglalkozás keretében együtt tevékenykednek (olvasnak, számolnak, rajzolnak, kézműveskednek, verseket, énekeket tanulnak) egy  tanórai anyag feldolgozásában. Ehhez kapcsolódóan a téma iránt érdeklődő és nyitott pedagógusokat hívunk meg a foglalkozásokra, hogy saját iskolájuk diákjai is bekapcsolódjanak a programba a későbbiek során.
 

Sok szeretettel meghívjuk 2014. november 17-én a „Előítéletek csapdájában „Tolerancia Világnapi Konferenciára a társadalom elfogadása jegyében.

A program helyszíne: Veszprém Megyei Jogú város Polgármesteri Hivatala, Kossuth terem.

Legyen részese egy elfogadóbb társadalom építésének! Tiszteljen meg bennünket jelenlétével!

A tolerancia a kölcsönös megértés és tisztelet alapja, eloszlathatja a lehetséges konfliktusokat, elejét veheti a diszkriminációs megkülönböztetésnek. Terjesztése, általánossá tétele közös ügyünk, ami különösen fontos ma, az egyre gyorsabban terjedő globalizáció és a kölcsönös függés korában, ezért a programra nem csak vezetőket várunk.

Bővebben...

 

2009. februárjában indult útjára az interaktív fórumsorozat Veszprém megye kistérségeiben élő nyugdíjasok számára. Programunkhoz olyan témákat válogattak össze melyek nagyon fontosak ahhoz, hogy a korukból, jóhiszeműségükből, fizikai állapotukból fakadó kiszolgáltatottságukat képesek legyenek leküzdeni. Együttműködik a helyi rendőrség és polgárőrség, valamint Dr. Csajbi Veronika jogász.

 
A Veszprém Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház sok szeretettel meghívja Önt, a Női Kávéházi Beszélgetések-rendezvénysorozatának következő programjára:
 
Kössünk … ne kössünk?
Házasság vagy élettársi kapcsolat?
- Alapvető jogi kérdések mindkét kapcsolatfajtánál -
 
Meghívott előadó:
Dr. Csajbi Veronika

Bővebben...

 
A női célcsoportnak szervezett rendezvények célja, hogy egy felvezető előadás után interaktív beszélgetés kezdődjön olyan témákról, mint női egyenjogúság, női-férfi szerepek, anyaság, gyermekvállalás, közéletiség-munkavállalás a nők szempontjából. Ennek tolmácsolására nagy tapasztalattal bíró egyének, szakértők meg. A program havonta 1 alkalommal kerül megrendezésre.
 
További cikkeink...
Veszprém Megyei CSEÖH
Hirdetés
Családok éve
Hirdetés
Keresés az oldalon
Hirdetés
Belépés
Veszprém Megyei Civil Kerekasztal
Hirdetés
Önkéntesség Európai Éve Veszprém Megyei Információs Pont
Hirdetés
Feliratkozás a levelezőlistára

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Feliratkozás hírlevélre

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin