A család érték

NEA
feed-image
JELÖLÉSKET VÁRUNK
„AZ ÉV VESZPRÉM MEGYEI ÖNKÉNTESE” DÍJRA
A Veszprém Megyei Civil Hálózatért Közhasznú Egyesület, a Veszprém Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház program keretében
AZ ÉV VESZPRÉM MEGYEI ÖNKÉNTESE
DÍJAT
alapít,
az önkéntes tevékenység elismerésére
Az önkéntes kifejezés olyan személyt jelöl, aki saját akaratából egy közösség számára végez valamilyen hasznos tevékenységet, melyért cserébe nem vár anyagi ellenszolgáltatást. Tapasztalataink is azt mutatják, hogy megyénkben is folyamatosan nő az önkéntesség elismertsége, az önkéntesek száma. 
Egyre több ember tudja  azt, hogy a társadalom fejlődését helyi szinteken önzetlen tevékenységével elősegítheti, így kapcsolódva egy közösség, civil szervezet vagy intézmény munkájához nagymértékben hozzájárul a célkitűzések sikeres eléréséhez. Ezek a tevékenységek nemcsak mindenki számára hasznosak, de értékük felbecsülhetetlen, hiszen számtalan terv megvalósítása veszett volna kudarcba nélkülük.

Bővebben...

 
Egyenlő Bánásmód Hatóság Veszprémi ügyfélfogadása 2013. augusztus hónapban a következőek szerint alakul:
 
2013. 08.05. 12:00-16:00
2013. 08.08. 12:00-16:00
2013. 08.29. 12:00-16:00
 
Családos rendezvény a családi életre nevelés elősegítése érdekében szakmai programok rendezvények tartása, családi játszóházak szervezése, egyéb rendezvény a családok problémáinak  megoldásában próbál segítséget nyújtani.
 
 

 

Veszprém Megye Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház
 
8200 Veszprém, Kossuth utca 10. 1 emelet 107.
06 88/ 401-110
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 
Nyitva tartás: 
Hétfőtől –Csütörtök: 8:00-16:00-ig 
Péntek: 8:00-14:00-ig
 
Ügyfélfogadási idő: 
Hétfőtől –Csütörtök: 10:00-16:00-ig 
Péntek: 10:00-14:00-ig
 
 
Veszprém Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház
 
Tevékenységünk: 
 
Az Országos Esélyegyenlőségi Hálózat Veszprém Megyei Esélyegyenlőségi Irodája 2007. december 7-én kezdte meg működését. 
2012. szeptember 1.-én elnevezése hivatalosan megváltozott Veszprém Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házra.
 
Tevékenységünk fókuszában áll a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok (fogyatékossággal élők, nők, gyermekek, ifjúság, idősek, családok, romák, hátrányos térségekben élők) támogatása, befogadásának elősegítése, valamint az esélyegyenlőség, önkéntesség közvetítése, népszerűsítése.
 
Kiemelt feladatunk az aktív és passzív diszkrimináció elleni fellépés elősegítése a nemük, koruk, származásuk, fogyatékosságuk, vallásuk, vagy egyéb helyzetük, tulajdonságuk, jellemzőjük miatt hátrányos megkülönböztetést elszenvedő emberek érdekében.
 
A hátrányos megkülönböztetés valamennyi formájának megelőzése, valamint a társadalmi tudatformálás érdekében együttműködünk az Emberi Erőforrások Minisztériumával, Egyenlő Bánásmód Hatósággal, a hátrányos megkülönböztetés által érintett csoportokkal, velük foglalkozó civil és egyházi érdekképviseleti, karitatív és egyéb segítő szervezetekkel, állami, önkormányzati fenntartású intézmények munkatársaival, for-profit szféra vezetővel és HR munkatársaival valamint veszprém megyében élő állampolgárokkal.
 
Informáljuk, koordináljuk a hozzánk forduló ügyfeleket, akik az esélyegyenlőség területén hátrányt szenvednek, továbbá várjuk mindazokat, akiket szolgáltatásainkkal segíteni tudunk felvetődő problémáik megoldásában.
 
További cikkeink...
Keresés az oldalon
Hirdetés
Belépés
Veszprém Megyei CSEÖH
Hirdetés
Veszprém Megyei Civil Kerekasztal
Hirdetés
Önkéntesség Európai Éve Veszprém Megyei Információs Pont
Hirdetés
Feliratkozás a levelezőlistára

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Feliratkozás hírlevélre

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin