Védőháló a családokért – EFOP-1.2.1-15-2016-00308

NEA
feed-image
JELÖLÉSEKET VÁRUNK!
A Veszprém Megyei Civil Hálózatért Közhasznú Egyesület, a Veszprém Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház program keretében ebben az évben is átadja
 
A 2018. ÉV VESZPRÉM MEGYEI ÖNKÉNTESE DÍJ
valamint 
A 2018. ÉV VESZPRÉM MEGYE IFJÚ ÖNKÉNTESE DÍJ
 
címet, az önkéntes tevékenység elismerésére
 
Az önkéntes kifejezés olyan személyt jelöl, aki saját akaratából egy közösség számára végez valamilyen hasznos tevékenységet, melyért cserébe nem vár anyagi ellenszolgáltatást. Tapasztalataink is azt mutatják, hogy megyénkben is folyamatosan nő az önkéntesség elismertsége, az önkéntesek száma. Egyre több ember tudja  azt, hogy a társadalom fejlődését helyi szinteken önzetlen tevékenységével elősegítheti, így kapcsolódva egy közösség, civil szervezet vagy intézmény munkájához nagymértékben hozzájárul a célkitűzések sikeres eléréséhez.
Ezek a tevékenységek nemcsak mindenki számára hasznosak, de értékük felbecsülhetetlen, hiszen számtalan terv megvalósítása veszett volna kudarcba nélkülük.
 
Veszprém megye önkéntese díjat első alkalommal 2014. évben adtuk át, a hagyományt folytatva 2018-ben is szeretnénk elismerni az önkéntes tevékenységet végzők lelkesedését és fáradozását. 2016-ban több olyan jelölés érkezett, amely fiatalok önkéntes tevékenységéről szólt. Miután ezek a fiatalok a közösség, a társadalom érdekében fejtettek ki olyan tevékenységet mely eredményes volt, ám nem régóta határozták el, hogy a közösség javára valami tesznek, ezért összehasonlításuk azokkal a régóta önkénteskedő személyekkel, akiket az eddigiekben jelöltek nem releváns. Ennek okán egyesületünk elhatározta, hogy külön díjat alapít a Veszprém Megye Ifjú Önkéntese címen, azoknak a fiataloknak, akik bár nem régóta azonban hasznos tevékenységet végeznek közösségük számára. 
 
Ünnepélyes keretek között kívánjuk megköszönni munkájukat, azzal a nem titkolt céllal, hogy az önkéntesség társadalmi megítélése még kedvezőbb legyen. Az Önkéntesség Világnapján, negyedik alkalommal, 2018. december 5-én az „Örülök, hogy önkéntes lehetek” rendezvényünkön  adjuk át e díjat, melyre meghívjuk az összes jelöltet illetve a jelölő intézmények, közösségek és civil szervezetek képviselőit.
Ehhez jelölésüket kérjük elküldeni a melléklet adatlap kitöltésével. Felhívjuk a figyelmet, hogy a zsűri döntése során nem a jelölések mennyisége számít, a döntő szempont a jelöltek által végzett önkéntes tevékenység, amely nem tagi jogviszonyban (saját szervezetében végzett munkát jelöl) hanem a saját civil szervezetén kívül, a társadalom, a település a civil szektor fejlődése érdekében végzett tevékenység!
 
 
A jelölések beérkezési határideje: 2018. november 23.
 
 
Adatlap letöltése >>>
 
Email Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  
Postai úton:  Veszprémi Civil Ház 8200 Veszprém Pf. 339 
Személyesen is behozható irodánkba / Veszprém Kossuth utca 10. 2. em.203.
További információ: 
Vajna Szabina 20/ 342 95 75    
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
 
 
JELÖLÉSKET VÁRUNK
„AZ ÉV VESZPRÉM MEGYEI ÖNKÉNTESE” DÍJRA
A Veszprém Megyei Civil Hálózatért Közhasznú Egyesület, a Veszprém Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház program keretében
AZ ÉV VESZPRÉM MEGYEI ÖNKÉNTESE
DÍJAT
alapít,
az önkéntes tevékenység elismerésére
Az önkéntes kifejezés olyan személyt jelöl, aki saját akaratából egy közösség számára végez valamilyen hasznos tevékenységet, melyért cserébe nem vár anyagi ellenszolgáltatást. Tapasztalataink is azt mutatják, hogy megyénkben is folyamatosan nő az önkéntesség elismertsége, az önkéntesek száma. 
Egyre több ember tudja  azt, hogy a társadalom fejlődését helyi szinteken önzetlen tevékenységével elősegítheti, így kapcsolódva egy közösség, civil szervezet vagy intézmény munkájához nagymértékben hozzájárul a célkitűzések sikeres eléréséhez. Ezek a tevékenységek nemcsak mindenki számára hasznosak, de értékük felbecsülhetetlen, hiszen számtalan terv megvalósítása veszett volna kudarcba nélkülük.

Bővebben...

 
A Veszprém Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház sok szeretettel meghívja Önt, a Női Kávéházi Beszélgetések-rendezvénysorozatának következő programjára:
 
Nőiség teljessége – nemcsak nőknek!
Szerepkonfliktusok a kapcsolatainkban – konfliktusos kapcsolataink
 
Meghívott előadó:
Suri Irén pszichológus, családterapeuta
 
Helyszín:
Veszprém, Gourmandia Étterem
Veszprém, Megyeháza tér 2.

Bővebben...

 

Sok szeretettel meghívjuk 2014. november 17-én a „Előítéletek csapdájában „Tolerancia Világnapi Konferenciára a társadalom elfogadása jegyében.

A program helyszíne: Veszprém Megyei Jogú város Polgármesteri Hivatala, Kossuth terem.

Legyen részese egy elfogadóbb társadalom építésének! Tiszteljen meg bennünket jelenlétével!

A tolerancia a kölcsönös megértés és tisztelet alapja, eloszlathatja a lehetséges konfliktusokat, elejét veheti a diszkriminációs megkülönböztetésnek. Terjesztése, általánossá tétele közös ügyünk, ami különösen fontos ma, az egyre gyorsabban terjedő globalizáció és a kölcsönös függés korában, ezért a programra nem csak vezetőket várunk.

Bővebben...

 
A Veszprém Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház sok szeretettel meghívja Önt, a Női Kávéházi Beszélgetések-rendezvénysorozatának következő programjára:
 
Kössünk … ne kössünk?
Házasság vagy élettársi kapcsolat?
- Alapvető jogi kérdések mindkét kapcsolatfajtánál -
 
Meghívott előadó:
Dr. Csajbi Veronika

Bővebben...

 
További cikkeink...
Veszprém Megyei CSEÖH
Hirdetés
Családok éve
Hirdetés
Keresés az oldalon
Hirdetés
Belépés
Veszprém Megyei Civil Kerekasztal
Hirdetés
Önkéntesség Európai Éve Veszprém Megyei Információs Pont
Hirdetés
Feliratkozás a levelezőlistára

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Feliratkozás hírlevélre

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin