Védőháló a családokért – EFOP-1.2.1-15-2016-00308

NEA
feed-image

 

Szeretettel meghívjuk Önöket 2011. szept 20-21én, kedd- szerdán tartandó ingyenes önkéntes menedzsment képzésünkre, melynek első napját a d szervezetek számára, a 2. napját pedig a már tapasztalattal rendelkező szervezetek számára ajánljuk.

Jelentkezéis határ. idő: szept 19. hétfő 12 óra.

Bővebben...

 

A Civil Szemle Alapítvány ezúton tisztelettel meghívja Önt "Az önkéntességtől az aktív állampolgárságig" című szemináriumra.

Meghívó letöltése >>>

Jelentkezési lap >>>

 

A Veszprém megyei Halimbán tevékenykedő Együtt a Jövőért Halimbán Egyesület (EJHA) volt a házigazdája egy ifjúsági cserének 2011. július 10. és 19. között, melyet a Fiatalok Lendületben program támogatott.

A Veszprém megyei Halimbán tevékenykedő Együtt a Jövőért Halimbán Egyesület (EJHA) volt a házigazdája egy ifjúsági cserének 2011. július 10. és 19. között, melyet a Fiatalok Lendületben program támogatott. A tíz napos találkozón jelen voltak a franciaországi Association D'Ecouves Verte - Saint Denis sur Sarthon-ból és az olaszországi Circolo Arci Babilonia – Acireale-ból (Szicíliából).

Bővebben...

 


2011. augusztus 4-én Veszprémben járt a Salgótarjáni Önkéntes Információs Pont vezetője Uramecz János, a találkozó alkalmával eszmecserét folytattunk az Önkéntesség Európai Éve 2011 Információs Pont tervezett programjairól.

Link >>>

Képek >>>

Bővebben...

 
Veszprém Megyei CSEÖH
Hirdetés
Családok éve
Hirdetés
Keresés az oldalon
Hirdetés
Belépés
Veszprém Megyei Civil Kerekasztal
Hirdetés
Önkéntesség Európai Éve Veszprém Megyei Információs Pont
Hirdetés
Feliratkozás a levelezőlistára

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Feliratkozás hírlevélre

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin