A család érték

NEA
Alkotónap
4 településen rendezünk nagyszabású, különböző hangszerek készítésének megismerését kínáló programot a fiatalok számára. A résztvevőknek módjuk van, új érdeklődési területeket felfedezni magukban.
 
Fórum-tanácsadás
4 településen szervezünk fórumot hátrányos helyzetű családok számára, értesülnek a szociális és gyermekvédelmi támogatások formáiról, ösztöndíjakról, igénybevételének módjáról.
Muzsika hangja-találkozás a hangszerekkel, családi látogató nap.
Egy nagyszabású rendezvényt valósítunk meg, ahol a fiatalok kipróbálhatják a hangszereket, így könnyebbé válik a hangszer, és iskolaválasztás. A szülőkkel közös rendezvényen lehetőség nyílik, hogy felismerjék gyermekük tehetségét.
 
Nyílt nap
Nagyszabású bemutató rendezvényt szervezünk, ahol a gyerekek és szüleik megismerhetik a Tehetségpontok műhelyeit, speciális programjait, módszereit, foglalkozásokat, kipróbálhatják magukat, így könnyebbé válik az iskolaválasztás
 
Kortárs Klub foglalkozások
5 alkalommal fiatalok számára szervezünk kortárs találkozókat, közös érdeklődésű fiatalok hasznosan töltik szabadidejűket a klubfoglalkozás során, esetleges problémájukat megosztják, megbeszélik
Hátrányos helyzetű fiatalok és családjaik számára látóteret bővítő program
Hátrányos helyzetű fiataloknak szervezünk 3 alkalommal tudományos laborlátogatást a Pannon Egyetemen, ahol új érdeklődésekkel ismerkedhetnek meg.
Muzsika hangja - hangszerlátogató nap
A rendezvényre családokat, szülőket, pedagógusokat, diákokat várnak.  Sokszor kell valami szikra és biztatás ahhoz, hogy a bennünk rejlő tehetségek kibontakozhassanak. Ebben a szülők és nevelők nagy segítséget nyújthatnak a gyermekeinknek, fiataljainknak. Az Egyesület projektjének küldetése, hogy a támogató környezetet erősítse ebben a feladatában. A rendezvény megvalósítása is ezt a célt szolgálja. A szervezők várnak mindenkit, aki szeretné megismerni a muzsika és a hangszerek világát: 
a vonós, rézfúvós, fafúvós és billentyűs hangszereket.
Szülői klub
Havonta a tehetséges fiatalok szülei a tehetséggondozásban jártas pedagógusokkal és egymással beszélhetik meg tapasztalataikat, gondjaikat.
Pszichológus tanácsadás
Tehetséges fiatalok szülei számára, lehetőség nyílik a fiatalok speciális frusztrációjának, konfliktusainak megbeszélésére, megoldás keresésére, szakember segítségével.
Tehetséggondozó műhely
Beszélgetés a szülőkkel, pedagógusokkal, tehetséggondozó szakemberekkel a tehetségazonosításról, lehetőségekről, speciális helyzetekről.
A tehetséggondozó szolgáltatáshoz történő hozzáférést biztosítjuk 10 kistelepülésen, a tehetségsegítő ismerteti a tehetség pontok szolgáltatásait, az "Arany János" programot.
 
Keresés az oldalon
Hirdetés
Belépés
Veszprém Megyei CSEÖH
Hirdetés
Veszprém Megyei Civil Kerekasztal
Hirdetés
Önkéntesség Európai Éve Veszprém Megyei Információs Pont
Hirdetés
Feliratkozás a levelezőlistára

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Feliratkozás hírlevélre

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin